Over ons

team


Robberechts & Co Verzekeringen bv

Geachte bezoeker,

Welkom op onze website! Op deze website vindt u informatie over de producten die wij aanbieden en formulieren die u kan gebruiken bij schadegevallen. Dit alles ter ondersteuning van een persoonlijke service dewelke bij ons centraal staat

Graag stellen we u ons team voor van zes enthousiaste medewerkers die één doel voor ogen houden: U tevreden stellen.

Dat doen we door u goed en duidelijk te informeren, uw dossiers met zorg te behandelen en u bij te staan bij de soms onoverkomelijke ongevallen.
Onze servicebelofte voor AL onze klanten:

  • 24/24 bereikbaar voor uw noodgevallen en dringende vragen
  • Beste zorgen voor uw schadedossiers
  • Advies voor uw beleggingen
  • Zeer scherpe hypotheekvoorwaarden voor de financiering van uw droomproject

Robberechts & Co. verzekeringen vof is een familiebedrijf waarvan de eerste verzekeringsactiviteiten reeds dateren van drie generaties terug.

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van complete verzekeringsoplossingen voor gezinnen en kleine- en middelgrote ondernemingen in de regio Merchtem, Opwijk en Asse. Dankzij het specifieke polissenaanbod voor de social-profit sector, strekt ons actieterrein voor deze klantengroep zich uit tot in het centrum van Brussel.

Ook voor tal van financiële producten en diensten zoals pensioensparen, verzekeringsbeleggen of woonkredieten kan u bij ons terecht.

Ons streefdoel is om u de beste service te leveren tegen een scherpe prijs. Als DVV-kantoor is DVV (Belins) hierbij onze bevoorrechte partner. Om u echter steeds die oplossing te kunnen aanbieden die het beste bij u past, doen wij ook een beroep op andere maatschappijen en kredietverstrekkers.

Onze medewerkers

Lut Meert

Voor courante vragen over alle auto en gezinsverzekeringen kan u bij haar terecht. Na 25 jaar ervaring als schadebeheerder auto in DVV-Brussel koos zij in 2001 voor de ‘front-Office’ waar een persoonlijk en positief contact met de cliënten centraal staat.

Het afleveren van polisdocumenten en het opvolgen van de premiebetalingen behoort ook tot haar takenpakket.

Inne Robberechts

Met de keuze voor financie- en verzekeringswezen als afstudeerrichting in haar opleiding bedrijfsbeheer was de toon gezet. Zou Inne dan toch iets gaan doen in de stiel van haar ouders? Ruim 2 jaar was Inne actief op de afdeling schade, in DVV-Brussel. Persoonlijke contacten met klanten bleek haar uiteindelijk het meest te boeien waardoor ze besloot ons kantoorteam te komen versterken.

Als enthousiaste medewerker helpt zij u graag verder in het zoeken naar de beste verzekeringsoplossingen. Als relatiebeheerder kan zij u in de toekomst ook contacteren om, samen met u, na te gaan of uw verzekeringspakket nog voldoet aan uw behoeften en verwachtingen.


Gustaaf De Nijs

Vooral klanten van Opwijk en Asse kennen hem ongetwijfeld. Sinds 1992 is hij immers DVV agent voor deze regio en bouwde hij aan een verzekeringskantoor waar persoonlijk contact en beschikbaarheid centraal staan.

Hij gaat op dit elan verder en wordt hierbij nu geflankeerd door collega’s die, elk op hun specifiek domein, het beste geven van zichzelf om u, als klant, de optimale service te verlenen.

Lut Verhaegen

Lut is verantwoordelijk voor het schadebeheer van alle verzekeringen. Zij volgt uw schadedossier op de voet om snel een correcte afhandeling van uw schadegeval te garanderen!

Kort op de bal spelen en proactief initiatieven nemen typeert haar werkmethode. U, als klant, regelmatig inlichten hoort hier uiteraard ook bij.

Het bevoorrechte partnership met DVV laat ons toe actief mee te werken in de afhandeling van een schadedossier.


Stefaan Robberechts

Stefaan is de kantoorverantwoordelijke. Contact houden met klanten blijft uiteraard de hoofdzaak.

Als relatiebeheerder van de zelfstandigen, de vrije beroepen en de kmo’s is de 30 jaar ervaring een troef om als een partner in de verzekeringen te zoeken naar een waarborg op maat.

Verder is hij gespecialiseerd in verzekeringsoplossingen voor de sector van de social-profit. Het bijstaan van onze klanten bij een schade-expertise behoort ook tot het takenpakket. Ook het beheer van levens, pensioen- of groepsverzekeringen, geniet nog steeds zijn bijzondere aandacht.